Omtyckta presenter för alla

Det finns presenter för alla tillfällen och den svåra frågan är alltid vad man ska köpa. Det beror givetvis på vem presenten är tänkt till och vilket syfte den har. Det är roligt att ge presenter till andra och man bör välja dessa med omsorg. Tänk hur roligt det blir för mottagaren att öppna något som du lagt lite tid på. Satsa därför på presenter med extra eftertanke.

Hitta en present som verkligen passar mottagaren. För att lyckas med det behöver du givetvis känna personen väldigt väl. Vi hjälper dig hitta passande presenter för livets olika ögonblick.

Produkter med tryck

Något som faller många i smaken är profilprodukter, dvs. produkter med tryck. Varför inte köpa en snygg mugg med en fin inspirationstext? Eller köpa en personligt anpassad mugg för personalen på företaget? Det finns företag som med kan du skapa produkter med eget tryck.

Bok i present

Att få en bok i present uppskattas av de flesta som älskar att läsa. Det kan dock bli svårt att välja en passande genre. Känner du till mottagarens intressen kan du välja en present-bok inom det område. Det finns väldigt fina böcker inom bilar, matlagning, sport och mycket mer. Har du ändå svårt att välja kan du istället köpa ett presentkort så får mottagaren välja sin favorit på egen hand.

Teknik går alltid hem

Presenter inom teknik uppskattas av de flesta. Det kan vara en mobiltelefon till din pappa som gör att han håller stenkoll på odds på Champions league, en kamera till din fotointresserade syster eller en drönare till din aktiva lillebror. Det finns mycket roligt att hitta när det kommer till tekniska prylar.

Present inom dryck

En härlig flaska vin eller champagne, en lagrad whisky eller en god likör - det uppskattas av personer med dryckintresse. Lägg gärna lite extra tid på förpackningen. Välj ett finare silkespapper eller en trälåda så blir det ännu roligare att få presenten. Dricker inte personen alkohol går det givetvis att hitta andra alternativ.

Ge bort en upplevelse

Ge bort en upplevelse i present. Det kan vara en härlig middag för två på en finare restaurang, en övernattning på SPA-hotell eller en häftig upplevelse som fallskärmshoppning. Köp en smartbox som innehåller olika upplevelser att välja mellan så får personen bestämma en aktivitet utifrån egna preferenser. Eller boka en specifik upplevelse på nätet och överraska personen med något unikt.

Ge bort parfym, hårvård eller makeup

Vad är bättre än att ge bort en parfym i present? Inte minst till den man älskar allra mest. Mer romantiskt blir det inte! Eller varför inte ge bort presenter inom hårdvård och makeup? Kika in på Harmoniq.se - för att hitta fina skönhetsprodukter av högsta kvalité!

Presenter till barn

Att köpa presenter för barn kan bli en riktig svår uppgift. Ett tips är därför att fråga barnen själva vad det önskar sig i present. På så sätt kan du köpa något som verkligen ger nytta!

Presenter till hus

Ska du fira någon som fyller jämnt? Satsa då på en present till huset som ger nytta. Ett tips är att ge bort en garageportsöppnare om personen i fråga har en garageport.